NOTRE DAME de PARIS Le Concert

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Найочікуваніший концерт року!
Фантастичний подарунок до Дня всіх закоханих для всіх поціновувачів прекрасного та шанувальників яскравих шоу!
 
7 солістів, чиї голоси вже підкорили Україну. Великий симфонічний оркестр. Хор. Рок бенд.
 
В артистах глядач зможе впізнати героїв роману Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері», трагічної і водночас прекрасної історії красуні-циганки і трьох абсолютно по-різному закоханих у неї чоловіків.
 
Всі легендарні пісні виконуються французькою мовою.
 
Тексти — Люк Пламондон 
Музика — Ріккардо Коччіанте
 
Чудові відгуки музичних критиків
Звучання семи дивовижних голосів під надриви скрипок і плач віолончелей — справжній музичний вир, що змусить Вас заново пережити, знову повірити і вкотре закохатися у прекрасне, отримавши унікальну можливість емоційно очиститись та, забувши про всі негаразди, відчути неповторний смак легенди.
 
Понад півсотні артистів на одній сцені та тонни світлового і звукового обладнання, неймовірне шоу, свідком якого повинен стати кожен!
 
Красу і масштаб цього проекту, над створенням якого працювало більше 500 найкращих спеціалістів, неможливо передати словами, це треба бачити, чути, відчувати, опинитися в епіцентрі подій.
 
Концерт Кращі пісні Notre Dame de Paris — це духовний катарсис, сповідь і вирок, безумство і захват… емоції… справжні… неповторні!
 
  

    

Придбати квиток на NOTRE DAME de PARIS Le Concert можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Чернівці.

NOTRE DAME de PARIS Le Concert відбудеться 3 грудня 2018, 19:00, понеділок в Чернівецький драмтеатр ім. О. Кобилянської. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.